Η εταιρεία μας

Σεβαστοί μας επισκέπτες και πελάτες,

Η οικογενειακή επιχείρηση ονόματι Κρίνος ιδρύθηκε το 1998 με έδρα τη Νέα Χαλκηδόνα. Αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν να παρέχει στους αξιοσέβαστους ιερείς της Ορθόδοξης εκκλησίας, ενδύματα άριστης ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές ως προς τα υφάσματα και τη ραπτική.
Η θέληση για επέκταση των γνώσεων μας, μας οδήγησε στη μελέτη και στην εύρεση περισσότερων ιερατικών και εκκλησιαστικών ειδών.
Μετά από μια τεράστια ανοδική πορεία, καταφέραμε να διακριθούμε στον χώρο μας και συνεχίσαμε στη δημιουργία ιερατικών αμφίων και εκκλησιαστικών κεντημάτων.
Με προσοχή στην επιλογή υφασμάτων, στην ραφή, ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια αναπτύσσουμε καινοτόμες ιδέες και σχέδια.
Η τεχνογνωσία, η επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού και η συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και σχεδίων μας, διεύρυνε τους ορίζοντες της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και στους απανταχού ορθοδόξους του εξωτερικού (ΗΠΑ, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Μάλτα, Σλοβενία, Ρουμανία κ.α.). Είναι τιμή μας να υπηρετούμε αδιάκοπα την εκκλησία μας με όλες μας τις δυνάμεις!

Με εκτίμηση,
Κρίνος Εκκλησιαστικά και Ιερατικά είδη